Gruppträning 2018

Nyheter fr.o.m. 2018: måndagar kl. 18.15-18.45 ny grupp "Avspänning" där vi tränar med varierade tekniker att slappna av, tisdagar kl. 17.30-18.15 ny tid för RyggStyrkaStation, onsdagar kl. 11-11.45 Cirkelträning nivå 1, onsdagar kl. 17.30-18.15 BenKraft - ny grupp där vi tränar styrka i msukelr och skelett till musik med små träningsredskap så som vikter och stepbrädor. Torsdagar Pilates ny tid kl. 17-18

Länk till gruppträningsshema hittar du på startsidans högermarginal.

Kom till vår gruppträning och upplev rörelseglädjen av att träna tillsammans. Var och en efter egen förmåga. Vi har grupper både i varmvatten bassäng i Åbys simhall och på land på vårt träningscenter i Krokslätt, Mölndal.

Du som går hos oss som patient får tillgång till gruppträningen vid ett begränsat antal tillfällen i samråd med din ansvarige sjukgymnast/arbetsterapeut på Hälsa i Kubik. Hos oss är det endast legitimerad personal som leder träningen då vi strävar efter "säker träning". - Du är i trygga händer hos oss!

Till våra grupper har du möjlighet att boka plats via vår hemsida fram till en timme före start.  Men det går också bra att komma på drop-in. 30 min före start släpper vi platserna. Senast 15 min före start behöver du pricka av dig på listan. Därefter släpps bokade platser till drop-in.