Möt våren med förnyad energi!

2018 firar vi tio år som rehabmottagning i Krokslätt. Vi tackar våra kunder och patienter för ett allt större förtroende. Vi tillhör en av de få mottagningarna i Göteborg och Mölndal som har kunnig legitimerad personal med åtta fysioterapeuter och två arbetsterapeuter samt har välutrustad lokal där du kan träna varierat både individuellt och i grupp. Vi har också god tillgänglighet med webbokning så att du kan boka tid till oss sent på kvällen eller när det passar dig. Vi har öppet måndag - lördag för att kunna erbjuda ett gott stöd till dig i din hälsoutveckling även utanför kontorstid.

Hälsa är att må bra och att må bra är ett värde i sig självt. Skrattet, kosten, rörelsen, familjen, vårt sociala nätverk på arbetet och fritiden påverkar vår hälsa.

Inom Hälsa i Kubik arbetar vi med: träningscenter, sjukgymnastik/fysioterapi och arbetsterapi. Vi tillhör Vårdval Rehab vilket bland annat innebär att patientavgiften är 100 kr, högkostnadsskydd och frikort gäller.  Vi kan oftast erbjuda en tid inom en till tre dagar. Som patient kommer du till oss under en begränasad period och har sedan möjlighet att fortsätta att träna hos oss med ett träningskort. 

Har du besvär från leder och muskler är det bättre att komma till oss än att sitta på akuten. Hos oss finner du ett brett spektrum av specialistkunskaper inom ergonomi, rygg- och nackproblematik, fysisk aktivitet på recept, träning, stressproblematik, psykosomatiska besvär, och graviditetsrelaterade besvär. Inom området arbetsterapi ingår bland annat hjälpmedelsrådgivning/utprovning, handträning och stöd i sjukskrivningsprocessen. Vi kan erbjuda stöd för din sömn med vår Sömnskola. Börja med att boka in ett "nybesök sömnskola" för att delta vid sex gruppträffar.

Vi erbjuder dig ett brett utbud av kompetens och praktiska möjligheter att utveckla din hälsa för att inte bara ”lägga år till livet utan främst liv till åren.”

 

Välkommen till oss!

Uppdaterad 2018-05-14