Fysioterapeut/sjukgymnast till Hälsa i Kubik

Hälsa i Kubik AB bedriver verksamhet i Mölndal sedan 2008 inom tre områden arbetsterapi, fysioterapi och träning. Sedan 2014 ingår verksamheten inom Vårdval Rehab där vår vision är att vi vill vara det självklara valet för professionell hälsoutveckling. Vi samverkar med andra vårdgivare inom primärvårdsområdet inom vårt geografiska närområde.

Vi är ett härligt gäng på tio personer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, som glädjande nog får barn och därför söker vi vikarier.

Arbetsuppgifter:
Nu har du som är nyfiken på fysioterapeutiskt arbete inom Vårdval Rehab möjlighet att söka till en spännande och dynamisk arbetsplats i Mölndal på gränsen till Göteborg. Vårt basuppdrag består av sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeuter inom Primärvård så som patientbedömning, behandling, träning och kundbemötande. Att stödja personer i vår friskvårdsverksamhet ingår också. Det kan till exempel handla om att leda friskvårdsträningsgrupper. Vi ser det som ett extra plus om du har massageutbildning och/eller någon typ av instruktörsutbildning samt erfarenhet av dessa områden.

Hos oss får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Är legitimerad fysioterapeut gärna med tre års erfarenhet av yrket.
  • Är ansvarstagande och kan arbeta både självständigt men också i grupp
  • Har god initiativ- och samarbetsförmåga
  • Är driven och intresserad av att utveckla verksamheten
  • Körkort erfordras.

Anställningsform
Föräldraledighetsvikariat sex till 12 månader, med eventuellt möjlighet till tillsvidare anställning då vår verksamhet växer

Omfattning
Heltid

Tillträde
sommaren/hösten 2018

Ansökningsdag

Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till:
 

Information/ansökan: Viveka Björnberg,    viveka.bjornberg@halsaikubik.se       mobil: 0707-48 34 14