Sjukgymnastik/fysioterapi, arbetsterapi och träning i Mölndal

- Från akut värk till friskvård

Hälsa är att må bra och att må bra är ett värde i sig självt. Skrattet, kosten, rörelsen, familjen, vårt sociala nätverk på arbetet och fritiden påverkar vår hälsa.

Inom Hälsa i Kubik arbetar vi med: träningscenter, sjukgymnastik/fysioterapi och arbetsterapi. Vi tillhör Vårdval Rehab vilket bland annat innebär att patientavgiften är 80 kr, högkostnadsskydd och frikort gäller.  Vi kan  oftast erbjuda en tid inom en till tre dagar. Vi har även öppet på lördagar - för att stimulera till regelbunden träning.

Har du besvär från leder och muskler är det bättre att komma till oss än att sitta på akuten. Hos oss finner du ett brett spektrum av specialistkunskaper inom ergonomi, rygg- och nackproblematik, fysisk aktivitet på recept, träning, stressproblematik, psykosomatiska besvär, och graviditetsrelaterade besvär. Inom området arbetsterapi ingår bland annat hjälpmedelsrådgivning/utprovning, handträning och stöd i sjukskrivningsprocessen. Från och med januari kan vi även erbjuda stöd för din sömn med vår Sömnskola. Du kan redan nui boka in ett "nybesök sömnskola" för att vara med vid starten 15/1.

Vi erbjuder dig ett brett utbud av kompetens och praktiska möjligheter att utveckla din hälsa för att inte bara ”lägga år till livet utan främst liv till åren.”

 

Välkommen till oss!

Uppdaterad 2017-12-05