Arbetsterapeut till Hälsa i Kubik

Hälsa i Kubik AB bedriver verksamhet i Mölndal sedan 2008 inom tre områden arbetsterapi, fysioterapi och träning. Sedan 2014 ingår verksamheten inom Vårdval Rehab där vår vision är att vi vill vara det självklara valet för professionell hälsoutveckling. Vi samverkar med andra vårdgivare inom primärvårdsområdet inom vårt geografiska närområde.

Vi är ett härligt gäng på tio personer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, som letar efter en ny medarbetare då vår verksamhet expanderar.

Arbetsuppgifter:
Nu har du som är nyfiken på arbetsterapeutiskt arbete inom Vårdval Rehab möjlighet att söka till en spännande och dynamisk arbetsplats i Mölndal på gränsen till Göteborg. Vårt basuppdrag består av sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeuter inom Primärvård så som patientbedömning, behandling, hembesök, undervisning, rådgivning, hjälpmedelsutprovning och bostadsanpassningar. Men också coaching av personer som skall återgå till arbetslivet efter en sjukskrivningsperiod. Vi samverkar med sjukskrivande läkare och Försäkringskassa. Att stödja personer i vår friskvårdsverksamhet ingår också utifrån vad du är intresserad av. Det kan till exempel handla om att leda balansträningsgrupper för äldre.

Hos oss får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Är legitimerad arbetsterapeut sedan minst tre år
  • Har arbetat inom öppenvården (d.v.s ej slutenvård på sjukhus) under minst tre år de senaste fem åren
  • Är ansvarstagande och kan arbeta både självständigt men också i grupp
  • Har god initiativ- och samarbetsförmåga
  • Är driven och intresserad av att utveckla verksamheten

Tidigare arbete inom primärvården och utbildning inom Kognitiv Beteende Terapi är meriterande. Körkort erfordras.

Anställningsform
Tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning

Omfattning
Heltid, eller deltid då vi utvecklar verksamheten

Tillträde
Snarast efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
2017-09-29

Information: Viveka Björnberg,    viveka.bjornberg@halsaikubik.se       mobil: 0707-48 34 14